Introductie


Welkom, ik ben Suzanne van der Schoot – Schelhaas. Samen met Martijn ben ik de trotse ouder van Lars en Nienke. Ik werk als bekkenfysiotherapeut in Etten-Leur en Zevenbergen, en ben tevens docent aan de masteropleiding voor bekkenfysiotherapie.

Begonnen als algemeen fysiotherapeut in 2003, specialiseerde ik me in 2008 tot bekkenfysiotherapeut. Naast diverse cursussen, waaronder echografie in 2014, voltooide ik in 2017 de 2-jarige masteropleiding Bekkenfysiotherapie. Om up-to-date te blijven, volg ik regelmatig cursussen.

Het geeft me voldoening om samen met cliënten binnen mijn specialisatie aan het verminderen van klachten te werken. Echografie en myofeedback zie ik als waardevolle tools. Mijn benadering is holistisch, met aandacht voor lichaam en geest. Ik hecht waarde aan het feit dat patiënten zich begrepen en gehoord voelen, en dat er sprake is van wederzijds vertrouwen en respect.

Als geregistreerd bekkenfysiotherapeut sta ik in het kwaliteitsregister van het NVFB, wat staat voor hoogwaardige zorg volgens strenge kwaliteitseisen. Deze registratie vereist naleving van hoge kwaliteitseisen, waardoor zowel verwijzers als cliënten/patiënten kunnen rekenen op kwalitatief hoogwaardige zorg.